Gratuluję fachowych komentaży,ale niech każdy specjalista postawi się na miejscu tej bezbronnej dziewczyny.
Codziennie wracam tą drogą z pracy w kierunku Piotrkowa w godzinach 3-5 i ostatnio na tym przejściu miałem problem dojrzeć panią dochodzącą do pasów a jechałem z zawrotną prędkością 40-45km/h, dobrze, że miała białe skarpetki, to był jedyny widoczny element.
Powinien odpowiadać jak za morderstwo. Nie ma tłumaczenia jest przejście widać z daleka. Fatalna pogoda tym bardziej dostosować prędkość do warunków panujących. Ginie człowiek nie ma żadnego tłumaczenia.
Lila była młoda i przyjechała Ukrainy aby zarobic parę złotych. Za 2 dni miała jechać do domu a święta. Straszna tragedia. Wyrazy współczucia dla rodziny
Zatrważa mnie zdziczenie "kierowców" komentujących ten wypadek. A moglibyście przeczytać materiał obok i wiedzielibyście, że nieostrożne wejście na jezdnię to przyczyna tylko 11% wszystkich wypadków z udziałem pieszych, które miały miejsce w 2019 roku. To z oficjalnych statystyk policyjnych...
Nadal będziecie trwać w tym bandyckim "figo fago"?
Cytuję:
Obowiązek to powinny być badania psychiatryczne dla kierowców co roku razem z przeglądem technicznym
Szkoda dziewczyny dlaczego tak późno takie informacje o takim tragicznym wypadku coś tu śmierdzi...
Obowiązkowo odblaski po zmierzchu dla pieszych i rowerzystów! Wszędzie!
Nie bronię nieostrożności kierowcy, ale często po zmierzchu i przy takiej pogodzie nie sposób dostrzec w porę pieszego. A tzw. doświetlanie przejść dla pieszych z góry tylko pogarsza tę widoczność... :(
Szkoda młodej kobiety :(
Przeraża mnie totalny brak reakcji drugiej osoby przechodzącej przez przejście dla pieszych. Jak gdyby nic się nie stało TOTALNA ZNIECZULICA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!